Små barn är ofta relativt lätta att engagera i olika aktiviteter. Det räcker med att du lyfter dem i luften för att få ett överlyckligt leende och enkla saker som att baka tillsammans blir en kul och trevlig familjestund. Om du däremot försöker dig på samma aktiviteter med din tonåring så är de förväntade reaktionerna högljudda protester/ryggskott och himlande ögon!

Tro det eller ej, men det går faktiskt att aktivera till och med den suraste tonåringen! Med lite omvänd psykologi och kul prylar från eStore kan du snart väcka intressen som kan vara livet ut. Att ha en passion för något är viktigt för alla människor, och tonåringar är sannerligen inget undantag.

Ge tonåringen en hobby

Att säga till en tonåring att han eller hon inte får göra något är i princip liktydigt med att de kommer att göra just den saken. På liknande vis är det ofta ingen idé att föreslå att de gör saker. Om du däremot låter lite rolig fotorekvisita ligga framme så kan du räkna med att tonåringen snart kommer att börja ta kul bilder med den för att visa för sina kompisar i sociala medier. Så småningom kan intresset öka till porträtt på andra eller kanske till och med ute i naturen och med det har du skapat en livslång passion.

Tonåringar älskar musik och det kan kombineras med olika fysiska aktiviteter. Ett par trådlösa hörlurar kan uppmuntra till dans och löpning och ett aktivitetsarmband kan få dem att börja tävla med varandra. Ett presentkort till en affär med kul prylar låter tonåringen själv välja vad som är roligast och du slipper uppgivna miner och kommentarer om att du inte fattar någonting!